.
Nationaal Groenfonds
Postbus 15
3870 DA Hoevelaken

Bezoekadres:
Westerdorpsstraat 68
3871 AZ Hoevelaken

Telefoon: 033 253 9255

Contact

Nationaal Groenfonds

Meerwaarde voor natuur & landschap
lijn website.jpg

Bent u betrokken bij het duurzaam ontwikkelen en beheren van natuur en landschap? Dan kent u zeker het belang van een passende financiering.

Nationaal Groenfonds is de onafhankelijk en maatschappelijk betrokken financier voor natuur en landschap in Nederland. Hierin zijn wij uniek: als enige financier richten wij ons alleen op natuur- en landschapsprojecten.

Lees hier meer over wat wij voor u kunnen doen  

Nieuws en actualiteiten 
lijn website.jpg

Nationaal Groenfonds en Crowdfunding VoorNatuur

2 september 2015 - Het Groenfonds is vanaf 2 september 2015 partner van Crowdfunding VoorNatuur. Met dit partnerschap wil Nationaal Groenfonds nieuwe financieringsvormen voor natuur, landschap en duurzaamheid stimuleren en het draagvlak voor natuur vergroten en versterken.

Innovatieve mestvergister in Leeuwarden

1 september 2015 - Het internationale samenwerkingsverband Biogas-Leeuwarden BV ontvangt een investering van het FSFE (Fûns Skjinne Fryske Enerzjy) en haar partner het Nationaal Groenfonds voor de realisatie van een innovatieve mestvergister op de Dairy Campus. Het Biogas-Leeuwarden project vindt plaats op het terrein van de Wageningen University & Research Centre (WUR) in Leeuwarden.

Rapport Groene Zorgcombinaties

7 juli 2015 - Nationaal Groenfonds onderzoekt in nauwe samenwerking met het ministerie van EZ waar kansen liggen om de zorgsector en natuurwereld te faciliteren bij het realiseren van groeninclusieve ontwikkelingen. De afgelopen maanden hebben Suzanne Kroon en Laurens Bonekamp,  twee studenten van Hogeschool VHL, hun afstudeerscriptie geschreven rondom dit onderwerp. Inmiddels is hun eindrapport ‘Groene Zorgcombinaties, over natuurinclusief ontwikkelen als kans voor innovatie binnen de welzijnszorg’ klaar.
Klik hier voor meer informatie en het rapport

Jaarverslag 2014

16 juni 2015 - Met trots bieden wij u hierbij het jaarverslag 2014 van Nationaal Groenfonds aan. Na enkele jaren van stagnatie komt de natuursector weer in beweging.

Presentatie Groenfonds aan STIRR

16 juni 2015 - Het Groenfonds heeft een presentatie verzorgd voor de Raad van Advies van STIRR (Stichting Innovatie Recreatie & Ruimte). Het Groenfonds kan voor de recreatiesector groene en duurzame projecten (mede) financieren......
Lees het nieuwsbericht

Meer nieuwsberichten
 

  

Lees alle nieuwsberichten

Bestaande klanten

Hebt u vragen over uw incasso of MijnGroenfonds? Klik dan hier

Digitale nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de activiteiten van het Groenfonds? Schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief.

Volg ons op Twitter