.
Nationaal Groenfonds
Postbus 15
3870 DA Hoevelaken

Bezoekadres:
Westerdorpsstraat 68
3871 AZ Hoevelaken

Telefoon: 033 253 9255

Contact

Kennisdag 2013: Op je Gezondheid!

De Kennisdag staat dit jaar geheel in het teken van natuur en gezondheid. Wat kunnen ze voor elkaar betekenen en hoe breng je ze samen in een concreet project? Dit en meer komt u te weten tijdens de interessante en veelzijdig Kennisdag op 29 november a.s. in Velp.

Praktische workshops en inspirerende lezingen

Gedurende de ochtend kunt u deelnemen aan verschillende praktische workshops of u laten inspireren tijdens een van de lezingen van sprekers uit de praktijk. In totaal zijn er 21 verschillenden activiteiten. De workshops zijn verdeeld over 3 rondes.  
 
-> Bekijk het volledige overzicht van workshops en lezingen

Interactief debat en uitreiking Natuurprijs 2013

In de middag nodigen wij u uit om mee te praten tijdens het debat over dit actuele onderwerp. Wat zijn kansen voor synergie en waar kan het beter? Luister naar de visie van kopstukken uit de natuur- en gezondheidssector en geef uw mening! Tevens vindt de uitreiking van de Nationaal Natuurprijs 2013 plaats. 

Speciale Koplopersbijeenkomst: Natuur in en om ziekenhuizen

Heel blij zijn wij met de speciale Koplopersbijeenkomst die IVN, de Rijksuniversiteit Groningen en de Universiteit van Amsterdam tijdens de ennisdag organiseren. Naast de presentatie van het nieuwe rapport 'Natuur en Zorg' zullen de kansen vanuit verschillende perspectieven worden belicht. De bijeenkomst is (zolang er plek is) vrij toegankelijk! 

Wat is het programma?

Ook dit jaar hebben we weer een gevarieerd programma. Bij aankomst ontvangt u een overzicht met de locaties van de verschillende activiteiten.
 
  • 9.30 uur ontvangst
  • 10.00 uur eerste workshopronde
  • 11.15 uur tweede workshopronde
  • 12.15 uur netwerklunch
  • 13.15 uur laatste workshopronde
  • 14.30 uur interactief debat
  • 16.00 uur afsluiting en borrel

Waar is de Kennisdag?

Ook dit jaar is Hogeschool VHL de locatie voor de Kennisdag. Het adres is Larensteinselaan 26a, 6882 CT Velp. Het is goed bereikbaar met zowel de auto als ook het openbaar vervoer.

Meld u nu aan!

Wilt u deelnemen aan de Kennisdag? Meld u dan direct aan! Dan maakt u gebruik van de 10 euro korting en betaalt slechts 45 euro (incl. deelname aan de netwerklunch). Studenten kunnen gratis deelnemen maar moeten zich wel aanmelden. Nieuw dit jaar is de 'groene oppas' voor kinderen van 0 tot 12 jaar!
 
 
 
 
De Kennisdag wordt georganiseerd door Nationaal Groenfonds en Hogeschool Van Hall Larenstein. De Koplopersbijeenkomst is een initiatief van IVM, Rijksuniversiteit Groningen en Universiteit van Amsterdam.

Contact

Heeft u vragen over de Nationaal Groenfonds Natuurprijs?
 
Neem contact op met Ralph Scholtz of Dorit Bouwman via 033 25 39 255 of stuur een e-mail.
 

Natuurprijs 2012

Weten wie er vorig jaar heeft gewonnen? Bekijk een impressie van de projecten en de Kennisdag 2012.