Vacatures vervuld

30-03-2021

Het Groenfonds heeft op dit moment geen vacatures meer. De nieuwe collega's zijn begonnen of starten binnenkort. 

Wil je meer weten over werken of stage bij het Groenfonds, kijk dan op onze vacaturepagina. Ons kantoor is in Amersfoort, op loopafstand van het Centraal Station en de historische binnenstad. Op dit moment werken we vooral vanuit huis. 

Over het Nationaal Groenfonds

Het Nationaal Groenfonds is een dynamische organisatie met een brede maatschappelijke opgave. Het Groenfonds financiert duurzame projecten die bijdragen aan een groener en duurzamer Nederland. Dat kunnen nieuwe vormen van duurzame energieopwekking of hergebruik van grondstoffen zijn en projecten die meer hectares natuur en een grotere biodiversiteit opleveren.  Kijk maar eens bij onze projecten

Met bevlogen collega’s krijgen we veel voor elkaar. Iedereen heeft daarin zijn eigen specialisatie, taken en verantwoordelijkheden, waarbij samenwerking belangrijk is. De werkcultuur binnen het Groenfonds is open en informeel, weinig gelaagd, en tegelijkertijd professioneel en ondernemend. Goede ideeën kunnen van iedereen komen. Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid en ook de vrijheid om daarbinnen eigen keuzes te maken.