Nieuwe collega's gezocht

29-08-2022

Het Groenfonds heeft op dit moment twee vacatures, voor een medewerker web en social media en een medewerker financial accounting

Wij werken met een klein clubje collega's aan de financiering van innovatie en duurzaamheid. Het betekent dat je met jouw werk het groene verschil maakt én dat je functie meer en uitgebreider is dan je misschien denkt bij het zien van de functienaam. Een medewerker web en social media werkt ook mee aan de organisatie van offline evenementen en een medewerker financial accounting heeft bijvoorbeeld veel contact met de externe treasurypartij. 

Lees verder

Aan de slag bij het Groenfonds betekent samen werken aan een mooier Nederland. We doen dit met een team van professionals. Er is ruimte om kennis te delen, budget om je verder te ontwikkelen en regelmatig organiseren we kennissessies, ook op (klant)locatie. Voor ons is niet belangrijk waar jij of je ouders geboren zijn, wat je geloof is of van wie je houdt. We zijn vooral nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij ons kan helpen om het Nederland van morgen duurzamer en groener te maken.  

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze vacatures

Foto: Op bezoek bij klant Erve Vechtdal, met alle collega's op Koesafari (bron: Nationaal Groenfonds)