Landgoedeigenaren

In Nederland kennen we prachtige landgoederen, buitenplaatsen en kastelen. Het gaat hierbij om historische plekken die van generatie op generatie worden doorgegeven en om nieuwe landgoederen.

Rendabel landgoedbeheer

Om landgoederen te kunnen behouden zijn nieuwe verdienmodellen en creatieve financieringsoplossingen noodzakelijk. Nationaal Groenfonds is hierbij de financieringspartner die u, als landgoedeigenaar, ondersteuning kan bieden bij het realiseren hiervan. Deze verdienmodellen kunnen betrekking hebben op het exploiteren van horeca of bijvoorbeeld op de verkoop van streekproducten.

Wilt u in een leegstaand gebouw op uw landgoed een vergaderruimte creëren om de onderhoudskosten van uw landgoed te kunnen bekostigen? Dan kan het Groenfonds u daarbij helpen. Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij de financieringsspecialist als het gaat om het financieren van nieuwe verdienmodellen.

Landgoedontwikkeling

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u nog niet een landgoed beheert, maar dat u wel een nieuw landgoed wil stichten. Het Nationaal Groenfonds helpt u dan bij het verwezenlijken van deze droom. Zo kan het Groenfonds de natuuraanleg van uw landgoed voorfinancieren. Het Nationaal Groenfonds is namelijk de financieringspecialist als het gaat om voorfinanciering.

Wilt u meer informatie?

Wilt u samen met een van onze specialisten een nieuw verdienmodel opzetten? Neem dan contact met Rob van Eijck via 06 21 39 80 21 of stuur een e-mail.

Gerelateerd nieuws

Boerderij Eyckenstein: natuurinclusieve landbouw

Stierkalfjes bij Boerderij Eyckenstein groeien op in natuurgebied en dragen bij aan het onderhoud ervan.

The Cranberry Company: cranberryteelt voor natuurontwikkeling

Landbouw waar natuur beter van wordt, met cranberryteelt als middel.

Werkterreinen

Natuurinclusieve kringlooplandbouw

Meer over Natuurinclusieve kringlooplandbouw

Grondaankoop

Meer over Grondaankoop

Natuurontwikkeling

Meer over Natuurontwikkeling

Landgoedontwikkeling

Meer over Landgoedontwikkeling

Verdienmodellen

Meer over Verdienmodellen