Simone Nieuwenhuis

Communicatie- & management assistent

Als management assistent zorg ik ervoor dat binnen de kantoororganisatie van het Groenfonds de boel op rolletjes verloopt. Als je contact opneemt met ons kantoor, dan is de kans groot dat je mij aan de telefoon krijgt en als er bijeenkomsten worden georganiseerd, dan werk ik daar vaak aan mee.

Binnen het team Communicatie werk ik graag mee aan het uitdragen van onze missie als groene doeners en het communiceren over de impact first financieringen van ons ambitieuze team. Dat kan beide kanten op: in externe communicatie, maar ook tussen de collega’s.

Het Groenfonds is een maatschappelijk betrokken organisatie, waar de groene missie niet alleen in grote letters op de muur staat. Wij werken iedere dag aan een groener en duurzamer Nederland; dat loopt als een rode draad door ons werk. Daar wil ik graag bij horen. Het Groenfonds is een organisatie volop in ontwikkeling, er is dus genoeg te doen!

We zijn een relatief klein team, maar met veel enthousiasme en ambitie in huis. De lijnen zijn kort en we werken hard. Toch is er binnen het team veel aandacht voor elkaar en organiseren we vaak leuke momenten met collega’s en voor collega’s. Dat alles maakt mij een trotse medewerker van het Groenfonds.

Simone Nieuwenhuis
Communicatie- & management assistent