Dick Boddeus

Hoofd Financieringen

06 51 67 64 45d.boddeus@nationaalgroenfonds.nlLinkedIn profiel

Ik ben Dick Boddeus. Het ondersteunen van maatschappelijke en ‘groene’ ondernemers in het realiseren van hun plannen is iets wat de afgelopen jaren erg belangrijk is geweest in mijn werk en wat ik met plezier doe. Ik geloof dat een verantwoorde financiering positieve verandering mogelijk kan maken. Of dit nou een zorgboerderij in het groen is of een innovatieve vorm van hernieuwbare energieopwekking.

Geld verdienen en winst maken zijn vaak noodzakelijk om ook in de toekomst een positieve bijdrage aan een leefbare wereld te leveren. Bij het Nationaal Groenfonds helpen we ondernemers om duurzame vernieuwingen mogelijk te maken met als doel een betere kwaliteit van onze groene leefomgeving.

Mijn ervaring in het financieren van ondernemingen en ondernemers heb ik opgedaan bij Rabobank en verder uitgebouwd bij Triodos Bank en Social Enterprise Finance Australia in Sydney, Australië. Vooral bij die laatste twee organisaties heeft sociale en groene meerwaarde van gefinancierde projecten altijd een belangrijk rol gespeeld.

Gerelateerd nieuws
Expertises

Innovatie

Meer over Innovatie

Duurzame energie

Meer over Duurzame energie

Circulaire economie projecten

Meer over Circulaire economie projecten

Contactpersoon voor

Duurzame Ondernemers

Meer over Duurzame Ondernemers

Noria: innovatieve aanpak plasticprobleem

Noria financiering Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) Nationaal Groenfonds

Noot Personenvervoer: zero emission

Noot Personenvervoer: Zero emission personenvervoer in Amersfoort en omgeving