Annemieke Koevoet

Directiesecretaresse

Sinds juni 2020 werk ik met heel veel plezier als directiesecretaresse/HR-ondersteuner bij het Groenfonds. Een dubbele, maar daardoor heel uitdagende en leuke functie. Als directiesecretaresse werk ik voor en samen met directie en bestuur.

Daarnaast zorg ik er als HR-ondersteuner voor dat alles voor mijn collega’s op arbeidsvoorwaardengebied zo goed mogelijk geregeld is.

Samen met mijn collega’s mag ik een bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van onze leefomgeving door heel mooie projecten te ondersteunen. In mijn vrije tijd rijd ik graag samen met mijn IJslandse paard in de bossen op de Veluwe. Veel IJslandse paarden staan 24/7 buiten en daardoor dicht bij de natuur. Sinds ik bij het Groenfonds werk, ben ik de pracht en rijkdom van deze natuur steeds minder als vanzelfsprekend gaan ervaren. We hebben een opdracht ervoor te zorgen dat onze kinderen hier in de toekomst ook van kunnen blijven genieten. Door mijn werk bij het Groenfonds hoop ik hier mijn bescheiden steentje aan bij te dragen.

Annemieke Koevoet
Directiesecretaresse