Dorit Bouwman

Adviseur (marketing-)communicatie

Als communicatieadviseur ben ik ervoor verantwoordelijk dat het Groenfonds met het juiste verhaal en helder beeld goed te vinden is, bijvoorbeeld op deze website en onze socialemediakanalen en via artikelen in de bladen, ons jaarverslag etc. Ook organiseer ik evenementen, zoals onze closing events en onderhoud ik contacten met andere communicatieprofessionals van organisaties waar wij mee samenwerken.

Het Groenfonds zorgt ervoor dat mensen die de leefomgeving schoner en groener willen maken met hun uitvindingen en werk daar ook financiering voor krijgen. Zo maakt het geld van het Groenfonds de wereld beter. Ik ben er trots op dat ik met mijn werk daar een bijdrage aan kan leveren.

Als starter op de arbeidsmarkt werkte ik in het basisonderwijs. Via allerlei functies en werk voor andere fondsen als het Nationaal Restauratiefonds ben ik uiteindelijk als communicatieadviseur voor het Groenfonds gaan werken.

Naast mijn werk bij het Groenfonds ben ik freelance interviewer, schrijver en redacteur. Verder werk ik als vrijwilliger bij een dierenhulporganisatie en ben ik voorzitter van een stichting die vernieuwende initiatieven in de erfgoedwereld ondersteunt.

Dorit Bouwman
Adviseur (marketing-)communicatie