Week van de circulaire economie

Van maandag 7 t/m zaterdag 12 februari is het de week van de circulaire economie. Met ruim 250 (online) evenementen die week krijgen we een goed beeld van het enorme aantal circulaire ontwikkelingen. Een daarvan is de insectenteelt. Tijdens de masterclass ‘Ondernemerschap in de insectenketen’ wordt ondernemerschap, ketensamenwerking en het financieren van ambities vanuit verschillende invalshoeken belicht.

Onze collega Christiaan Couperus is een van de sprekers en hij gaat in op de financieringskant. Want niet alleen ondernemerschap is van cruciaal belang voor de groei van de insectensector, de mogelijkheid om financiering te krijgen voor je onderneming niet minder.

Deze online masterclass is op woensdag 9 februari van 15:00-16:30 uur. Wil je gratis deelnemen? Aanmelden kan hier.

Het volledige programma van de masterclass en wie de andere sprekers zijn lees je in de flyer Masterclass Ondernemerschap in de Insectenketen.

Tijdens de week van de circulaire economie worden ook de winnaars van de circulair awards 2022 bekend gemaakt. Dit zijn prijzen in diverse categorieën voor de meest impactvolle circulaire projecten, organisaties en personen. Op maandag 7 februari weten we wie de winnaars van dit jaar zijn.

Meer over de week van de circulaire economie en de andere evenementen.

Investment managers

Onze specialisten helpen je graag verder