Chaja Mayer

HR-adviseur

Sinds september 2023 ben ik vanuit VIE People aangesloten bij het Nationaal Groenfonds als HR-Adviseur. VIE People is B-Corp gecertificeerd wat betekent dat we ons commiteren aan Sustainable Development Goals om zo de wereld een beetje beter te maken. Wat ons betreft is Groenfonds een bedrijf dat heel goed past bij de wereld een stukje beter maken!

Samen met Annemieke (HR-ondersteuner) en Pieter (Manager Strategie & Bedrijfsvoering) zorg ik voor de juiste employee experience binnen Nationaal Groenfonds. De kracht van Nationaal Groenfonds zit hem namelijk in onze mensen. We werken aan professionalisering, procesoptimalisatie en het binden en boeien van talent. Dit alles in het kader van het succesvol laten groeien van Nationaal Groenfonds door alles in te zetten wat het People & Culture vak te bieden heeft. Van een benchmark van de arbeidsvoorwaarden tot het uitrollen van een geüpdatet personeelshandboek en van een ontwikkelmatrix tot het adviseren van onze leidinggevenden.

Ik heb inmiddels bij verschillende gave organisaties HR projecten mogen doen en bij elke organisatie heb ik mij altijd welkom gevoeld en onderdeel van het team. Groenfonds is hier geen uitzondering in en op deze manier is het erg fijn om een bijdrage op het gebied van HR te mogen leveren.