Closing event 2022

Op woensdag 1 juni vierden we ons closing event bij het SmaakPark Ede. Een mooie gelegenheid om alle partijen bij elkaar te brengen waar we rondom het closen van onze financieringen voor duurzame energie en circulaire economie de afgelopen jaren mee samengewerkt hebben. De ondernemers, (juridische) adviseurs en mede financiers kwamen vanuit het hele land naar Ede voor dit unieke event dat voor het eerst in drie jaar weer live plaatsvond.

Na de aftrap van onze directeur Jean-Paul Schaaij en manager Dick Boddeus vertelde Christian Weij van het SmaakPark Ede over zijn bijzondere restaurant (deels ook gefinancierd door het Groenfonds) met veel gezonde gefermenteerde gerechten.

Talkshow met Suze Gehem

Tijdens de levendige talkshow onder leiding van Groenfonds bestuurslid Suze Gehem vertelden ondernemers, adviseurs en financiers over de innovatieve projecten die wij de afgelopen jaren mochten financieren.

Het enthousiasme, de gedrevenheid en passie van de ondernemers, adviseurs en financiers voor hun werk en hun dromen spatte er vanaf. Van de vele plannen van Ids Schaap, de spannende start van de eerste bio-LNG installatie van Nederland met Wouter Zijlmans, de positief kritische blik op de technieken van Ronald Verberne, de verschillende – maar beide met veel minder aardgasgebruik en nog vele andere duurzame voordelen – kassen van Menno Ammerlaan en Wim Koolhaas, de naadloos samenwerkende financiers René Brama en Willem Meijers tot aan de bruisende fascinatie van Jos van Son voor het product rubber en de mogelijkheden om dit te re- en upcyclen.

Thema’s en sprekers

Duurzame brandstoffen

  • Ids Schaap, Groen Gas Brabant
  • Wouter Zijlmans, Osomo Operations/Nordsol
  • Ronald Verberne, Ingenia

Uitdagingen glastuinbouw

  • Menno Ammerlaan, Ammerlaan The Green Innovator
  • Wim Koolhaas, LKP Plants

Circulaire economie

  • René Brama, OostNL
  • Jos van Son, Tyromer
  • Willem Meijers, Nationaal Groenfonds

Walking dinner SmaakPark

Na de talkshow was er alle gelegenheid om na te praten met bekenden en nieuwe contacten te leggen tijdens het walking dinner met de bijzonder smakelijke gerechten en dranken van het SmaakPark Ede. Dank aan alle aanwezigen voor hun komst en enthousiaste bijdragen. Wij verheugen ons al op closing event editie 2023 met weer een heleboel nieuwe innovatieve projecten en gepassioneerde duurzame doeners.

Contactpersonen

Onze specialisten helpen je graag verder