Het Groenfonds op locatie

Ieder kwartaal bezoeken we met alle collega’s een van de projecten die wij financieren. Door de coronamaatregelen was het lange tijd niet mogelijk om echt naar locaties toe te gaan.

Gelukkig waren onze klanten bereid ons digitaal rond te leiden de afgelopen maanden, zodat we konden blijven ervaren welke  duurzame en groene oplossingen er zijn mede dankzij onze financieringen.

Culturele bijdrage

In oktober kwamen we voor het eerst weer bij elkaar. Voor onze vergadering in de ochtend bij Akoesticum in Ede. Een groot gebouw van de voormalige kazerne, waar nu het nationaal trainingscentrum voor muziek, dans en theater is gevestigd. Vast onderdeel van het programma daar is een culturele bijdrage. Het optreden van de jonge musici Julian (viool) en Valentijn (cello) Jeukendrup, op de piano begeleid door Mirjam Oost, maakte veel indruk op de collega’s. In korte tijd kwam een breed scala aan composities in verschillende combinaties van uitvoerenden aan bod.

SmaakPark Ede

Voor het bedrijfsbezoek liepen we naar het SmaakPark, gevestigd in de voormalige gymzaal van het kazernecomplex. Het Groenfonds financiert de multifunctionele tuin en de toekomstige B&B van het SmaakPark. Met uitzicht op die tuin i.o. en de voormalige gymzaal gaf fermentatie specialist, fooddesigner, landschapskok en pop-up chef Christian Weij ons een mini-masterclass fermenteren. Als afsluiting van de dag mochten we proeven van de bijzondere en lekkere gerechten van de diverse foodstands. Zo’n dag smaakt zeker naar meer!

Benieuwd naar de jonge musici? Bekijk en beluister violist Julian en cellist Valentijn Jeukendrup. Julian is prijswinnaar van het Prinses Christina Concours 2021 en Valentijn winnaar van het Britten Celloconcours 2021.

Investment managers

Onze specialisten helpen je graag verder

Dorit Bouwman
Dorit Bouwman
Adviseur (marketing-)communicatie