KRNWTR krijgt financiering Waterinnovatiefonds

Social Enterprise KRNWTR+ krijgt een financiering vanuit het Waterinnovatiefonds (WIF) van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK). Het Waterinnovatiefonds wordt gemanaged door het Groenfonds. De lening gebruikt KRNWTR+ voor verdere groei en het door ontwikkelen van duurzame watertappunten met als doel het tegengaan van wegwerp plastic waterflessen.

Dick Boddeus (Investment Manager van het WIF): “Het Groenfonds managet het fonds als partner van HHNK. De tot nu toe gefinancierde projecten zijn zonder uitzondering innovatief en dragen bij aan een gezondere bodem, lucht en/of waterhuishouding. KRNWTR+ past met haar sociale innovatie en doelstelling om wegwerp plastic te verminderen goed bij onze eigen missie.”

KRNWTR krijgt financiering Waterinnovatiefonds

Verminderen plastic soep

Met de financiering die vanuit het WIF is toegekend zal KRNWTR+ kunnen groeien en haar duurzame watertappunten doorontwikkelen. Denk aan Water Dispensers, impactmeters om meer bewustwording te creëren en een handig betalingssysteem zodat op openbare plekken iedereen toegang heeft tot KRNWTR+. Naast de technologische ontwikkelingen wil KRNWTR+ sociale innovatie bereiken met als doel het verminderen van de plastic soep.

Investment managers

Onze specialisten helpen je graag verder