Pitchronde Waterinnovatiefonds op 12 december

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier heeft samen met het Nationaal Groenfonds in 2018 het Waterinnovatiefonds (WIF) opgezet om innovaties op het gebied van duurzame energie, circulaire economie, waterkwaliteit en waterveiligheid versneld op de markt te brengen. De innovatieve bedrijven kunnen uit heel Nederland komen, maar hun product of idee moet wel ook toepasbaar zijn voor HHNK.

Twee keer per jaar organiseert HHNK een pitch, waar de ondernemers hun product kunnen presenteren voor een selectiecommissie met experts vanuit HHNK en STOWA, het kenniscentrum voor Waterschappen. Bij akkoord van de selectiecommissie volgt een financieringstraject bij het Groenfonds. De tweede pitchronde van 2019 is op 12 december.

Pitchronde Waterinnovatiefonds

Aanmelden pitchronde

Geïnteresseerde ondernemers en studenten kunnen zich via de mail aanmelden bij HHNK voor de pitchronde. Zij ontvangen dan een format voor het invullen van hun businessplan marktontwikkeling.

Meer weten over het Waterinnovatiefonds en het soort projecten waar ze naar op zoek zijn? Bekijk ook de film uit het programma Ondernemend Nederland van RTL7. Het Groenfonds heeft vanuit het Waterinnovatiefonds onder andere NGCM gefinancierd. Dit bedrijf ontwikkelde een milieuvriendelijke coating voor beton. Het zorgt ervoor dat beton veel langer goed blijft en is zelfs gewoon te drinken.

Investment managers

Onze specialisten helpen je graag verder