Collega Maarten fietst 500 km voor goed doel

Het is ze gelukt! Maarten en de andere teamleden van Tour du Boshuus 1 & 2 hebben de monstertocht van in totaal 526 km fietsen in (iets meer dan) 24 uur volbracht.

Maarten: “Het was een heel bijzondere ervaring. Onderweg stonden zo veel mensen om ons aan te moedigen, ook in de nacht. Mijn hele team heeft het gelukkig gered, zonder lekke banden, valpartijen of andere pech. De laatste kilometers waren wel heel zwaar.”

Op 24 en 25 juni 2023 ging collega Maarten Raaymakers met zijn team ruim 500 kilometer wielrennen in 24 uur. Het doel van deze jaarlijkse Homeride is om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Deze huizen zijn bedoeld voor ouders om dicht bij hun zieke of zorgintensieve kind te kunnen zijn.

Maarten en teamleden van Tour du Boshuus 1 & 2 startten bij Zwolle en fietsten langs diverse Ronald McDonald Huizen door heel Nederland om zondagmiddag met 526 km in de benen weer in Zwolle te eindigen. Van tevoren heeft het team bedrijven, familie, vrienden en collega’s gevraagd hun prestatie te sponsoren. Ook het Groenfonds heeft een bedrag gedoneerd aan het team, evenals collega’s op persoonlijke titel. Totaal hebben de teams Tour du Boshuus 1 & 2 ruim € 35.000,= opgehaald voor het goede doel.

Goed gedaan Maarten, Tour du Boshuus 1 & 2 en alle andere deelnemers – wielrenners, hardlopers, wandelaars – aan deze mooie actie.

Meer over de Homeride

Vroege start eindejaarsactie

In plaats van aan het einde van het jaar kerstkaarten te versturen of relatiegeschenken uit te delen, stelt het Nationaal Groenfonds ieder jaar een bedrag beschikbaar voor het vervullen een of meerdere maatschappelijke wensen. Vorig jaar vroegen we onze relaties om suggesties en kreeg Hemelwieg een viltmachine en de natuurwerkgroep van de KNNV, afdeling Zeist, Heuvelrug en Kromme Rijn veiligheidshelmen en anti-tekensokken.

Dit jaar zijn onze eigen medewerkers aan zet. Veel Groenfondscollega’s zetten zich naast hun werk bij het Groenfonds in als vrijwilliger of nemen zoals Maarten deel aan sponsoracties voor goede doelen. Het Groenfonds ondersteunt dit jaar een aantal van de maatschappelijke doelen waar onze collega’s in hun vrije tijd een bijdragen aan leveren. Maarten trapt af met de Homeride.

Wie volgt, en wat supporten we dan? We houden jullie op de hoogte.

Communicatie

Onze specialisten helpen je graag verder

Dorit Bouwman
Dorit Bouwman
Adviseur (marketing-)communicatie