Maak kans op het vogelboek van Nico de Haan en Marjolein Bastin

30-03-2018

‘Hoe maakt u van uw tuin of balkon een vogelparadijs en waarom?’ is de titel van het boek van vogelexpert Nico de Haan met illustraties van Marjolein Bastin. Het Groenfonds zet zich al jaren in voor het verbeteren van de kwaliteit van de leefomgeving in Nederland. Niet alleen in de het buitengebied, maar zeker ook in de stad. Daarom delen wij graag een aantal van deze boeken uit.

Twitter mee met #meervogelsinjetuin

Met relatief kleine maatregelen kunnen tuinen en balkons veranderen in groene oases. Niet alleen belangrijk voor vogels, maar voor de hele biodiversiteit, minder wateroverlast en minder hitte in stedelijk gebied. Vogelexpert Nico de Haan geeft in zijn boek tips en ideeën over  hoe u van uw tuin of balkon een vogelparadijs kan maken. Marjolein Bastin maakte er prachtige illustraties bij.

Heeft u ook een goed idee om tuinen en balkons te vergroenen en meer ruimte te bieden aan vogels en andere dieren? Twitter dan met ons mee via @groenfonds met de hashtag #meervogelsinjetuin. De beste 10 tips krijgen niet alleen het prachtige boek van Nico de Haan en Marjolein Bastin, we plaatsen die tips ook op deze website. De actie loopt t/m zaterdag 7 april. 

Boek niet gewonnen of op zoek naar meer tips van Nico de Haan? Op de website Vogelskijken.nl vindt u alle informatie en een kortingsbon voor het boek.

Werkterreinen

Natuurontwikkeling

Meer over Natuurontwikkeling