Natuurontwikkeling

Als landgoedeigenaar of terreinbeheerder wilt u mensen graag nog jaren laten genieten van de prachtige terreinen die Nederland rijk is. Om grondbezit voor de komende generaties te kunnen behouden en een toekomst te geven zijn nieuwe verdienmodellen en creatieve financieringsoplossingen noodzakelijk. Nationaal Groenfonds kan u hierbij helpen.

Het Groenfonds is met ruim 20 jaar ervaring de financieringsspecialist als het gaat om (voor-) financieren van beschikbare grond, het financieren van nieuwe verdienmodellen en het financieren van groen ruilen.

Van natuurbeleid tot natuurbeheer

Bent u als landgoedeigenaar of terreinbeheerder op zoek naar een nieuw verdienmodel of creatieve financieringsoplossing voor natuurbeleid of natuurbeheer? Met ruim 20 jaar ervaring heeft het Groenfonds ruime ervaring op het gebied financieringsoplossingen voor natuurontwikkeling en natuurbeheer.

Natuurontwikkeling

Voor het ontwikkelen van grote aaneengesloten natuurgebieden en Nationale Parken is in toenemende mate ondernemerschap vereist. Nationaal Groenfonds heeft de kennis in huis om u, als landgoedeigenaar of terreinbeheerder, te begeleiden bij processen die betrekking hebben op natuurontwikkeling. Zo kan het Groenfonds u alles vertellen over groen ruilen of groen verkavelen.

Meer weten?

Wilt u advies van een van onze specialisten of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met Jac. Meter via 06 53 59 21 93 of e-mail.

Bekijk onze financieringen

Nationaal Groenfonds verstrekt leningen aan organisaties en ondernemingen die zich inzetten voor de verbetering van de kwaliteit van onze groene leefomgeving. Bekijk onze mogelijkheden.

Financiering Landschap Overijssel

Kennis, netwerk & financiering voor TBO's.

Herinrichting Hunzedal

Financiering biedt kansen voor natuur én boeren.

Kavelruil Wilnis

Van boer naar natuurbeheerder.

Betrokken partijen

Terreinbeherende organisaties

Meer over Terreinbeherende organisaties

Landgoedeigenaren

Meer over Landgoedeigenaren

Agrariers

Meer over Agrariers